Liebherr Koel Vriescombinatie koop je bij…

Een Liebherr koel vriescombinatie heb ik onlangs laten installeren in mijn privéjet. De meeste mensen waartegen ik dit heb verteld verklaarde me voor gek. Want waarom zoiets is mijn privéjet willen. Ik vertel hen dan altijd dat ik wil dat mijn spullen volledig uitgerust moeten zijn en dit betekent dat ik in mijn privéjet ook een koel vriescombinatie wil. Vooral mijn ouders vonden het een rare beslissing van mij, maar zij zijn dan ook van een andere generatie en weten niet wat het is om zo veel geld te hebben. Het gezin waar ik in ben geboren was een doodgewoon arbeidersgezinnetje. Mijn vader ging elke dag werken in de fabriek en mijn moeder zorgde voor het huishouden. Ik had nog twee oudere zussen en in onze tuin hadden we 5 kippen. Het loon van mijn vader was niet heel veel dus we leidden een heel sober leven. Ik heb niets tekort gehad, maar soms droomde ik er toch van om zoals de rijken uit mijn klas op vakantie te gaan en mooi speelgoed te kopen. Daarom had ik me op zevenjarige leeftijd voorgenomen dat ik later wel veel geld zou verdienen. Toen ik zo’n zestien jaar startte ik mijn eerste bedrijfje op. Het was een internetbedrijfje. Daar verdiende ik niet veel mee maar het was al een leuk centje erbij. Tijdens het studeren bleek echter dat ik vrij goed was in programmeren. Ik was er niet alleen goed in, maar deed het ook nog eens heel graag. Mijn grootste interesse lag bij encryptie en mijn droom was om het algemene algoritme dat toen gebruikt werd te kraken en mijn eigen algoritme te schrijven. Dagen en nachten ben ik bezig geweest met het kraken. Mijn leven draaide alleen nog maar daarrond. Het was zelfs zo erg dat mijn ouders zich op een bepaald moment echt zorgen begonnen te maken en me verplicht hebben om naar een psycholoog te gaan. Deze psycholoog kon enkel vaststellen dat ik gewoon heel gedreven was en alles zou doen om mijn doel te behalen. Na weken van pogingen om het algoritme te kraken, had ik even een dip omdat ik niet meer verder geraakte. Ik zat even helemaal vast dus besloot toch een dag rust te nemen zodat ik het hopelijk daarna zou zien wat ik moest doen. Die dag van rust was ik naar het openbaar zwembad gegaan en toen ik in het zonnetje op mijn handdoek lag te dutten kreeg ik ineens een ingeving. Dankzij die ingeving kon ik het algoritme kraken. Toen het me gelukt was, was ik helemaal euforisch, mijn droom was uitgekomen! Maar nu moest ik eerst een ander encryptie algoritme schrijven zodat ik ook ineens met de oplossing kon komen voor het gekraakte algoritme. Het kraken van het toen huidige algoritme was moeilijk, maar een nieuw algoritme schrijven was nog veel moeilijker. Maanden ben ik er mee bezig geweest, maar uiteindelijk na heel veel slapeloze nachten en duizenden uren achter mijn computer ben ik er in geslaagd om het beste encryptie algoritme te schrijven dat ooit geschreven is. Toen ik zeker wist dat alles in orde was ben ik er mee naar buiten gekomen. Ik, de persoon die enkel gekend was door de mensen in mijn dorp en klas, was nu bekend over heel de wereld. Dit was de start van mijn tot hiertoe nog steeds zeer glansrijke carrière. Mijn droom om wanneer ik groot zou zijn veel geld te verdienen was uitgekomen. Ik was van plan heel zuinig om te springen met mijn geld. Uiteindelijk doe ik dat nog altijd wel, maar heb momenteel zo veel geld dat ik ook een aantal dingen voor mijn ouders en familie heb gekocht.